Glamsbjerg Biograf - Tilmelding til Betalings Service
topbar
top
  Oversigt   Program   Cafe   Leje   Medlemside   Kontakt   Afbestilling   Reklamer
Bliv medlem * Ret medlems oplysninger * Betalings service
bottom
top

Tilmelding til betalingsservice


I slutningen af marts måned vil i modtage et brev fra Betalings Service, hvor I kan betale medlems kontingentet. Vi vil gerne opfordre jer til at tilmelde jer betalings service da det vil gøre arbejdet meget nemmere for os.

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige kontingent til Glamsbjerg Biografforening betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø p¨å posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig her - hvor du også kan se reglerne.

Tryk på logoet

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan løse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

bottom
top
Nyhedsbrev
Medlem af biograf foreningen benyt da venligst medlemssiden
bottom

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content